Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarboeken

Cover jaarboeken

Sinds zijn ontstaan in 1993 geeft de Heemkundige Kring Glabbeek elk jaar een jaarboek uit. Het jaarboek 2016, waarvan de omslag hiernaast, is dus het 24ste in de reeks. Het volgende jaarboek zal dus een jubileumuitgave zijn. In het jaarboek zitten telkens bijdragen van verschillende auteurs over de meest diverse onderwerpen in verband met de geschiedenis van Glabbeek en zijn deelgemeenten.

De prijs van de recente jaarboeken bedraagt € 17. Leden van de Kring betalen € 15.

Voor het nieuwe jaarboek geldt een intekenperiode aan verlaagde prijs, die voor het jaarboek 2017 loopt tot 31 juli 2017 (€ 12 voor leden en € 15 voor niet-leden). Voor verzending buiten Glabbeek worden de verzendingskosten aangerekend (bv. voor één jaarboek € 3).

Ook alle oudere jaarboeken zijn nog verkrijgbaar in de originele versie op formaat A5 of, indien deze uitverkocht is, in formaat A4 met plastic bindrug.

Voor de inhoud van de jaarboeken en de prijs voor oudere jaarboeken kan je terecht op de website van de Heemkundige Kring: www.heemkunde-glabbeek.be.

Je kan de jaarboeken bestellen door het gepaste bedrag te storten op rekening BE 12 7865 6822 7192 van Heemkundige Kring Glabbeek vzw, met vermelding van het (de) gewenste jaarboek(en) en uw adres.

Info: Secretariaat HKG - ☎ 016 77 90 59 - ✉ info@heemkunde-glabbeek.be.

Een uitgave van: Heemkundige kring Glabbeek vzw


Een uitgave van: Heemkundige kring